Mooie appartementen nabij het strand in Calpe.

Calpe

(Nr. 10079)

€ 301.750,-

3

2

89 m²

Geniet van het strand en de zee.

Interesse?

Een nieuw wooncomplex in een privé-urbanisatie, met grote gemeenschappelijke ruimtes om te genieten van het heerlijke Costa Blanca klimaat. Project van twee torens verdeeld over 15 verdiepingen per toren, en in totaal 85 woningen met 2 en 3 slaapkamers allen met grote terrassen en de meeste met uitzicht op zee, maken deze urbanisatie een uniek project in het gebied. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte met aangelegde tuinen, een zwembad, een padel baan en een gastrobar in het zwembad, om te genieten met familie en vrienden na een dag op het strand. Beide torens hebben ook een bioscoop en een fitnessruimte op de negende verdieping.
Gelegen op 300 meter van het strand, met uitzicht op de Salinas en de Peñón de Ifach (Calpe Rots), omringd door alle voorzieningen die u nodig heeft zoals restaurants, supermarkten, winkels, bars, banken ... Kortom, de perfecte plek om te genieten van uw eigen vakantie of als een investering.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Aantal verdiepingen15
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte##### VUL IN OF VERWIJDER HEEL DE RIJD ####
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoVolledig geïnstalleerd

In de buurt

StrandKorte wandelafstand
StadIn de stad
Golf15 min.
Restowandelafstand
ShoppingWandelafstand
LuchthavenAlicante 50 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.