Mooi nieuwbouwcomplex met appartementen.

Alfas del Pi

(Nr. 10236)

€ 182.000,-

2, 3

2

70 m²

Geniet van de zon en het uitzicht.

Interesse?

Een complex waar u kan genieten van mooi weer en de maritieme sfeer. Een wooncomplex van 117 huizen in moderne en eigentijdse stijl, met exclusieve gemeenschappelijke ruimtes en op een bevoorrechte locatie in het hart van de Costa Blanca, omringd door spectaculaire stranden en iconische steden zoals Altea en Benidorm.

Een eigentijds, eenvoudig en elegant ontwerp dat de omgeving en de verbinding tussen binnen en buiten op de voorgrond plaatst. Kies uit 4 verschillende type woningen, met 2 of 3 slaapkamers, allemaal op het zuiden en zo ontworpen dat het licht de kamers baadt. Met terrassen van 17 tot 63 m2 en spectaculair uitzicht op zee, en sommige met privésolarium! Daarnaast beschikt de urbanisatie over garages en bergingen. Er is meer dan 300 m2 aan gemeenschappelijke ruimtes waar u kan ontspannen zonder uw huis te verlaten. Aangelegde tuin en speeltuin. En het beste van alles: twee overloopzwembaden van 200m2 en 80 m2 met uitzicht over de hele baai van Alfaz del Pi.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen4
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlaktevanaf 70 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2, 3
Badkamers2
AircoGeïnstalleerd
LiftAanwezig

In de buurt

Strand10 min.
Stad1,5 km.
GolfAltea Golf 15 min.#
Resto1,5 km.
Shopping1,5 km.
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.