Modern en kleinschalig project op de golf.

Las Colinas

(Nr. 13945)

€ v.a. 290.000,-

2 en 3

2

75 - 120 m²

Kom genieten van de rust op de golf.

Interesse?

Moderne appartementen “Kumquat” met 2 en 3 slaapkamers, ruime terrassen en/of privé tuinen, dicht bij de golfbaan in Las Colinas Golf. Kwaliteitsvolle afwerking, garage & bergruimte bij elke unit. Omringd door natuurgebied en mediterraan bos met zuid, zuid-west oriëntatie.
Ontworpen voor de luxe markt, elk appartement beschikt over hedendaagse en zeer hoge specificatie afwerkingen met grote ruime terrassen en elke unit heeft een eigen parkeerplaats en bergruimte.

Deze Premium appartementen in Las Colinas Golf beschikken over de allernieuwste in huis technologie, hoge kwaliteit keukenapparatuur, vloerverwarming in alle badkamers (optioneel in het hele pand), LED-verlichting overal ingebouwd, gemotoriseerde rolluiken (slaapkamers), prachtig aangelegde tuinen, gemeenschappelijke ruimtes en designer zwembad. Alle appartementen en villa’s in het resort zijn verdeeld in verschillende prive-gemeenschappen die zijn omheind en elk heeft zijn eigen unieke omgeving.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingenG.V. + 3
DomeinGolfdomein
Bewoonde oppervlakte75 - 120 m2
TuinPrivé
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers2 en 3
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoGeïnstalleerd

In de buurt

Strand12 min. rijden
GolfOp de golf
Resto3 op het domein
ShoppingLa Zenia Boulevard 12 min. rijden
LuchthavenAlicante 45 min. / Corvera (Murcia) 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.