Zeer luxueuze villa in Murcia

Murcia

(Nr. 1452)

€ 507.000

3

3

283 m²

1000 m²

Prachtige villa gelegen op een luxueus golf resort.

Interesse?

Omgeven door natuur en rust, gelegen op slechts 20 minuten rijden van de kust en 10 minuten van de stad Murcia, het beste van 2 werelden!

Deze villa bestaat uit een ruim perceel van 1000 m2, een royaal zwembad, een woonkamer met aansluitend het terras dat u kan bereiken doormiddel van grote schuiframen, een eetkamer met moderne open keuken, een gastentoilet en een slaapkamer met en-suite badkamer.

Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers met beide de badkamer en-suite.

Het Golf resort is gelegen aan de voet van het natuurgebied Carrascoy en de vallei die Murcia omgeeft en tevens als groene long fungeert.
Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen, waar je lange wandelingen kunt maken of mountainbiken. Een van de meeste kenmerkende bezienswaardigheden is het heiligdom van Fuensanta met uitzicht over de stad. Elk jaar wordt hier een bekende pelgrimstocht gehouden.

Dit resort staat garant voor kwaliteit en comfort. Het is nu mogelijk om op een plek te wonen waar je alle dagelijkse benodigdheden bij de hand hebt zoals bezienswaardigheden, winkels, een oneindige zee om van het Spaanse klimaat te genieten,... Kortom alles binnen handbereik!

De nieuwe luchthaven van Murcia kan u bereiken in 20 minuten rijden, voor de luchthaven van Alicante heeft u 60 minuten nodig.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2020
Aantal verdiepingen1
Domein1000m²
Bewoonde oppervlakte283m²
TuinJa
ZwembadJa
EnergiepeilB

Details

Leefruimtes1
KeukensAmerikaans - uitgerust
Slaapkamers3
Badkamers3
BergingJa
Versterkte deurJa
Ingebouwde kastenJa
DomoticaJa
BlindsJa
AircoJa
ZwembadPrivé
ParkingJa

In de buurt

Strand20 minuten
Murcia stad10 min
Golfja
Mountainbikeja
LuchthavenMurcia 20 min
LuchthavenAlicante 60 min

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.