Luxe appartementen op een prachtig golfdomein.

Los Colinas

(Nr. 14024)

€ 389.000,-

2

2

V.A. 127 m²

Geniet van alle luxe in dit nieuwe complex.

Interesse?

Het eerste deel in dit nieuwe complex op Las Colinas bestaan uit 16 luxe appartementen met enorme terrassen met uitzicht op de omliggende natuurlijke groene omgeving.

We hebben een combinatie gemaakt van moderne en traditionele mediterrane architectuur. Ons idee vanaf het begin is geweest om de appartementen als volgt te voorzien met onder andere, vloerverwarming met water, quooker kraan, luchtverversingssysteem, geluidsreducerende plafonds, gelakte keukens, smart home systeem en nog veel meer.

Rekening houdend met de bevoorrechte ligging en het uitzicht zijn wij van mening dat dit project de ideale omstandigheden biedt om te voldoen aan de criteria van klanten met een verfijnde smaak.

Begane grond

De begane grond bestaat uit 6 appartementen. 4 appartementen met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet en 2 appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Alle appartementen op de begane grond hebben grote terrassen en een privé zwembad.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bestaat uit 6 appartementen. 4 appartementen met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet en 2 appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Alle appartementen op de eerste verdieping hebben grote terrassen met een prachtig uitzicht. Daarnaast heeft elk appartement een eigen afgesloten ruimte bij het gemeenschappelijke zwembad. Hier heeft u ruimte voor opslag, een kleine koelkast, tafel en stoelen en ligbedden.

Bovenste verdieping

De tweede verdieping bestaat uit 4 appartementen. Elk van de 4 appartementen heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet. Vanuit de appartementen heeft u direct toegang tot grote terrassen op hetzelfde niveau als het appartement. Verder heeft u een trap die u naar het solarium brengt, waar elk appartement op de bovenste verdieping een privé zwembad heeft, een toilet, een buitenkeuken met een kleine lift vanuit de keuken beneden en nog veel meer.

Alle appartementen hebben toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en de fitnessruimte.

Alle 2 slaapkamer appartementen hebben een eigen parkeerplaats en berging in de kelder.

Alle 3 slaapkamer appartementen komen met een dubbele parkeerplaats en berging in de kelder.

Op Las Colinas Golf & Country Club vindt u verder een breed scala aan voorzieningen voor de eigenaren zoals tennis, padel-tennis, fitness, massage, golf, trekking en nog veel meer. Binnen Las Colinas Golf & Country Club vindt u ook een aantal restaurants en een minimarkt met vers gebakken brood en nog veel meer.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen3
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlaktev.a. 127m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadPrivé / Gemeenschappelijk
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers2 of 3
Badkamers2
Kelderinbegrepen
LiftAanwezig
AircoVolledig geïnstalleerd

In de buurt

Strand12 min. rijden
Stad15 min.
GolfOp de Golf
Resto3 op het domein
ShoppingLa Zenia Boulevard 15 min. rijden
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.