Laatst beschikbare luxe appartementen.

Gran Alacant

(Nr. 12786)

€ 270.000,-

2, 3

1, 2

vanaf 72 m²

Geniet van het wijdse zicht over de natuur en de zee.

Interesse?

Dit is een luxe wooncomplex bestaande uit 76 eenheden met appartementen van twee en drie slaapkamers, bungalows en duplex in Avant garde design. De bovenste verdiepingen hebben een groot solarium met een wijds uitzicht over de zee en de bergen. Moderne keukens voorzien in open plan met de woonkamer, lichte en ruime slaapkamers en grote terrassen naar het zwembad en de zee.

Met hun gemeenschappelijke ruimtes ontworpen voor de hele familie, zoals barbecue, speeltuin, fitnessruimte, twee zwembaden, jacuzzi en fietsenstalling, zult u veel gelegenheid hebben om te ontspannen en quality time door te brengen met vrienden en familie. Alle appartementen hebben een toegewezen parkeerplaats in de kelder.

Gran Alacant heeft een ongelooflijke bevolkingstoename ervaren in de afgelopen jaren dankzij (onder andere) de toename van diensten in het gebied, de nabijheid van grote stedelijke centra zoals Santa Pola, Alicante en Elche.

Gran Alacant is een ontwikkeling gelegen in Cabo de Santa Pola, een groene omgeving, tussen de Santa Pola bergen en het strand van Carabassí.

Vanaf de kustlijn kunt u het eiland Tabarca zien, het oude toevluchtsoord van de Berberse zeerovers, en ook het natuurreservaat bij de zoutmoerassen, beide prachtige plaatsen om te bezoeken.

De Duinen van Carabassí, een ongerept en beschermd gebied, is ook waar we het belangrijkste strand van Gran Alacant vinden, een uitgestrekt strand met fijn goudkleurig zand.

Het kristalheldere water heeft een prachtige turquoise kleur. Dit gebied is erg populair voor het beoefenen van sporten zoals kitesurfen of windsurfen. Er zijn verschillende scholen die het hele jaar door watersportcursussen geven.

Prijzen van de beschikbare appartementen vanaf € 270.000,- excl.kosten voor een 2 slaapkamer app. en vanaf € 310.000,- excl. kosten voor een 3 slaapkamer app.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Aantal verdiepingen3
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakteVanaf 72m2 tot 91m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers2 of 3
Badkamers1 of 2
Toiletten2
LiftAanwezig
Aircovolledig geïnstalleerd

In de buurt

Strand800m.
Stad800m.
Golf20 min.
Resto5 min.
Shopping10 min.
LuchthavenAlicante 10 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.