Laatst beschikbare appartement in Altea Bayview.

Altea

(Nr. 10305)

€ 415.000,-

2

2

125 m²

Geniet van het zeezicht vanaf meerdere locaties in het appartement.

Interesse?

Laatst beschikbare en instapklare appartement in Altea Bayview.

In Altea wonen is een luxe. Dit kleine stadje, gestrand op de rots, verzet zich tegen het verstrijken van de tijd. Het wordt vaak genoemd op de lijst met de mooiste witte dorpjes van Spanje en de charme zit ‘m in het wit van de gevels en in de manier waarop de huizen aan de zee staan. 

Altea zit boordevol magie. Laat u meeslepen over de geplaveide straten van de oude stad, vol met bloemen en pittoreske hoekjes. Het karakter van Altea is bohemien en dat is te zien in de mercadillos (kleine markten) en de winkeltjes met handgemaakte producten. 

De stranden liggen niet overvol en zijn ideaal voor ontspanning en er even tussenuit zijn. En natuurgebieden zoals de Sierra de Bernia of het natuurpark Sierra Helada zijn de perfecte optie voor wandelaars (en om weer op krachten te komen met een rijstgerecht met boontjes en octopus). Altea is een klein plaatsje, maar u zult versteld staan over wat het te bieden heeft. 

Het appartement is voorzien van een ruime open leefruimte met hoge ramen en toegang naar het grote terras vanaf de leefruimte, de beide slaapkamers genieten eveneens van een toegang tot dat terras. Het appartement heeft een totale oppervlakte van 125 m2, een terras van maar liefst 95 m2 en een extra solarium van 40 m2, in totaal levert het 260 m2 beschikbare ruimte op.

Prijs voor dit laatste "Atico" appartement: € 425.000,- excl. kosten.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Aantal verdiepingen3
Bewoonde oppervlakte125 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
AircoGeïnstalleerd

In de buurt

StrandWandelafstand
Stad5 min.
Golf15 min.
Resto5 min.
Shopping10 min.
LuchthavenAlicante 50 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.