Zeer luxe eerstelijnsvilla - Alicante

Torre de la Horadada

(Nr. 3511)

€ 2.800.000

7

5

540 m²

875 m²

Spectaculaire luxe eerstelijnsvilla

Interesse?

De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 540 m², heeft 7 slaapkamers, 5 badkamers en is gebouwd op een perceel van 875 m², omringd door een muur uit natuursteen en details in staal.

Enkel de beste materialen op de markt zijn gebruikt om deze villa te realiseren met speciale aandacht voor akoestische isolatie in de vloeren en binnenmuren. Alarm, airzone-systeem om de airconditioning in elke kamer apart te bedienen, vloerverwarming, een lift die u naar elke verdieping brengt, een compleet afgewerkte tuin met drainage- en irrigatiesysteem, tuinverlichting, verwarmd zwembad met elektrische cover, alles wat u wenst is aanwezig in deze spectaculaire villa!

Op het gelijkvloers is er een lounge, met de voorziening om een ​​keuken te installeren en directe toegang tot het zwembad, een slaapkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping heeft u een prachtige open keuken met hoog plafond, grote ramen die u toegang geven tot een terras van 62 m² en een fenomenaal zeezicht, een ruime lounge met wijnkoeler, een slaapkamer en een badkamer. Op de tweede verdieping heeft u de hoofdslaapkamer met uitzicht en een badkamer en-suite, een tweede slaapkamer die u eenvoudig kan ombouwen tot een dressing, een derde slaapkamer en een vierde slaapkamer, allen met zeezicht!

Alles wat u ziet is inbegrepen in de prijs en het is mogelijk om de villa aan uw behoeften aan te passen.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2018
Aantal verdiepingen2
Domein875 m²
Bewoonde oppervlakte540 m²
Tuinja
Zwembadja
EnergiepeilA

Details

Leefruimtesja
KeukenAmerikaans uitgerust
Slaapkamers7
Badkamers5
BergruimteJa
ParkingJa

In de buurt

LuchthavenAlicante 50min
Jachthaven 5min

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.