Duurzaam gebouwde appartementen in Alicante.

Alicante

(Nr. 13092)

€ 257.500,-

2, 3

2

89 - 122 m²

20 minuutjes wandelen naar de zee.

Interesse?

Moderne, efficiënte en duurzame woningen op een steenworp afstand van de stranden van San Juan en Muchavista. Dit nieuwbouwproject in Alicante bestaat uit 51 exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers met houten structuur en minimaal energieverbruik.

Fioresta, op een steenworp afstand van de universiteit Miguel Hernández, het ziekenhuis van San Juan en een golfbaan, heeft ook een winkel- en recreatiegebied met supermarkten, bioscopen en eindeloze mogelijkheden voor u om van uw vrije tijd te genieten.
Vanuit uw nieuwe appartement in Fioresta is het leuk om een ontspannen duik te nemen aan het strand, want in slechts 20 minuten te voet bent u aan de Middellandse Zeekust. Dit alles zonder af te zien van de nabijheid van het centrum van Alicante: met de auto zijn alle diensten van de stad in 15 minuten binnen uw bereik.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022 - 2023
Aantal verdiepingen4
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte89 - 122 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers2, 3
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoGeïnstalleerd
OpritAanwezig

In de buurt

StrandWandelafstand 20 min.
StadGelegen in de stad
Golf15 min.
RestoWandelafstand
ShoppingIn de stad
Luchthaven15 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.