Betaalbare appartementen op het strand van Altea.

Altea

(Nr. 9629)

€ 272.000,-

2

2

82 m²

Geniet van het frontaal zeezicht.

Interesse?

Deze appartementen zijn gebouwd vanuit een renovatieproject, de appartementen zijn volledig gerenoveerd en staan letterlijk op het strand.
Alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers en de bijhorende bergingen zijn voorzien vanaf 34 m2 tot wel 65m2.
Altea heeft een directe toetreding naar de autosnelweg, met Benidorm op 10 km en 50 km tot Alicante luchthaven en op 100 km van Valencia. De pittoreske kustplaats Altea heeft alle voorzieningen en vermaak van een grote stad en tegelijkertijd kunt u genieten van een open uitzicht op de natuur en het intense blauw van de Middellandse Zee, waardoor u bent ondergedompeld in een natuurlijke omgeving, het is ook de ideale plek om een weekendtje ertussenuit te zijn, een ontspannen vakantie en waarom niet om er gewoon uw thuis van te maken.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2021
Aantal verdiepingen8
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoGeïnstalleerd

In de buurt

StrandOp het strand
Stad10 min.
Resto5 min.
Shopping10 min.
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.