Appartementen nieuwbouwproject in Villamartin.

Villamartin

(Nr. 8939)

€ 187.500,-

2

2

75 m²

Rustige ligging

Interesse?

Nieuwbouwproject met appartementen in Villamartin. Dit project in laagbouw, een gelijkvloers en een eerste verdieping, is voorzien van in totaal 40 appartementen waarvan 8 met 3 slaapkamers / 2 badkamers en de overige 32 appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers / 2 badkamers.

De mooi aangeplante gemeenschappelijke tuinen met veel planten en bomen rond het ruim zwembad geven een aangenaam mediterraan vakantiegevoel.

De appartementen op het gelijkvloers hebben een prive tuin voorzien van heggen voor maximale privacy. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats.

Lanceringsvoorwaarden!! voor de eerste verkopen zijn de appartementen nu voorzien van een volledig meubelpakket, alle keukentoestellen en ingebouwde led verlichting.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Aantal verdiepingen2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
Energiepeil

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
LiftNee
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand4km
Stad4km
Golf5km
Resto500m.
Shopping3km
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.