Appartementen met zicht op het berglandschap.

Benitachell

(Nr. 9556)

€ 325.000,-

2

2

92 m²

Geniet van de rust en de vergezichten.

Interesse?

Nieuwbouwappartementen met een moderne architectuur met 2 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken en salon-eetkamer, verschillende modellen om uit te kiezen, terras en tuin op het gelijkvloers of terras en solarium op het eerste verdiep. Ontworpen om maximum te genieten van de ruimte en het mediterraanse licht.
Ook de inrichting van de appartementen is gericht op comfort met o.a. vloerverwarming, koud en warm airconditioning, warm water via thermasysteem, uitgerust met huishoudtoestellen en een decoratieproject dat het geheel een unieke, moderne stijl geeft.
De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om te ontspannen en te genieten met het gezin, met een zwembad omgeven door grote zonneterrassen, een speeltuin voor de kinderen, een sociale club, tuinen en parkeerplaatsen. Nabij het strand Cala del Llebeig, het centrum van Moraira en alle faciliteiten die het Residentiële Resort Cumbre del Sol biedt.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2021 - 2022
Aantal verdiepingen4
Bewoonde oppervlakte92 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoVolledig geïnstalleerd

In de buurt

Strand10 min.
Stad10 min.
Golf10 min.
Resto10 min.
Shopping10 min.
LuchthavenAlicante 1 uur. Valencia 1 uur.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.