Appartementen met zicht over de golf en de natuur.

Denia - Pedreguer

(Nr. 9456)

€ 420.000,-

3

2

122 m²

Prachtige appartementen met zicht op de golf.

Interesse?

Het gevoel omhelsd te zijn door de natuur, zittend op het terras en genietend van een prachtig uitzicht op de zee, naast een uitzonderlijke golfbaan en op korte afstand van gemeenten met een grote toeristische attractie..
Appartementen met 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot een terras om te genieten van het licht en de Middellandse Zee, open keuken naar de woon-eetkamer die is uitgebreid met de veranda op het terras, kleine details die deze appartementen uniek maken.

We weten dat comfort en energie-efficiëntie voorop staan in een huis, Golf Suites La Sella is ontworpen met deze doelstellingen. Uitgerust met vloerverwarming, warme en koude airconditioningsysteem, opwekking van sanitair warm water met het Ecodan hybride systeem van hoge energie-efficiëntie, inclusief eersteklas apparaten, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke zones, ruimtes om te ontspannen, te genieten van het buitenleven, met verschillende buitenzwembaden, tuinen en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een 27-holes golfbaan ontworpen door José María Olazabal, een vijfsterrenhotel in Marriott La Sella met spa, fitnessruimte, restaurants, een luxe voor de bevoorrechte enkeling.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Aantal verdiepingen3
Bewoonde oppervlakte253 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
LiftAanwezig
Aircovolledig geïnstalleerd

In de buurt

Strand15 min.
Stad15 min.
GolfNaast de residentie
RestoNaast de residentie
ShoppingOp het golfdomein naast de residentie
LuchthavenValencia 1 uur. Alicante 1 uur.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.