Kleinschalig nieuwbouwproject met amper 4 duplex woningen.

Pilar de la Horadada

(Nr. 7448)

€ 269.000

3

2

102,52 m²

Modern design

Interesse?

Kleinschalig nieuwbouwproject met amper 4 duplex woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, een privé zwembad en parkeerplaats op het plot.

De woningen hebben een modern open ontwerp naar de woon- en eetkamer toe met glazen deuren die leiden naar het terras en privé zwembad. Op het gelijkvloers vinden we ook de eerste slaapkamer met aansluitende een eerste badkamer. Op de eerste verdieping vinden we de 2 andere slaapkamers met de tweede badkamer en de toegang naar het solarium via het terras op de eerste verdieping.

Pilar de la Horadada heeft een hele leuke hoofdstraat dewelke meer dan voldoende is voorzien van alle nodige faciliteiten.

Gelegen op iets minder dan 3 km van de kust en 4 km van de jachthaven van Torre de la Horadada of 8 minuutjes met de auto.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
ZwembadPrivé
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletten2
AircoPre-installatie

In de buurt

Strand3 km
StadWandelafstand
Golf10 min.
RestoWandelafstand
ShoppingDos Mares Shopping center 10 min. La Zenia Boulevard 15 min.
LuchthavenCorvera Murcia 40 Min / Alicante 50 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.