3 slaapkamer villa in Villamartin.

Villamartin

(Nr. 13163)

€ 330.000,-

3

2

85 - 150 m²

200 - 250 m²

Geniet van de verzichten en de rust..

Interesse?

Deze urbanisatie bestaat uit 21 gelijkvloerse villa's met 3 slaapkamers en 2 badkamers en met de mogelijkheid om een extra slaapkamer en badkamer toe te voegen. Wenst u meer dan 3 slaapkamers, dan zal de villa met een verdieping worden gebouwd.
Er is een optie voor een afgewerkte ondergrondse ruimte met 2 of 3 extra slaapkamers, grote woonkamer en keuken-berging.
De villa residentie is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, met een ongekend uitzicht op de zoutmeren van Torrevieja en zeer dicht bij de golfbaan van Villamartin.
Na slechts vijf minuten rijden bereikt u het prachtige zandstrand van La Zenia en het grote shopping center La Zenia Boulevard, zowat het beste en meest geliefde winkelcentrum van de provincie Alicante.
In deze regio zijn er een aantal gerenommeerde golfbanen, zoals die van Villamartin, Las Ramblas en Campoamor. Ook Las Colinas Golf & Countryclub ligt op korte afstand.
De luchthaven van Alicante is ongeveer 50 minuten rijden; die van Corvera (Murcia) eveneens 50 minuten.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen1, 2
DomeinPrivé
Bewoonde oppervlakte85 - 150 m2
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
AircoPré-installatie
OpritAanwezig

In de buurt

Strand5 min. rijden
Stad5 min.
Golf5 min.
Resto5 min.
ShoppingLa Zenia Boulevard 5 min.
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.