Uitzonderlijke en prestigieuze villa op de golfbanen

Saint Raphaël

(Nr. 2893)

€ 2.980.000

5

4

380 m²

3001 m²

Uitzonderlijke en prestigieuze villa op de golfbanen

Interesse?

Deze unieke locatie in het privédomein van Estérel Golfpark biedt een directe toegang tot de twee Golfs: de Golf van Valescure en de Golf van de Estérel.

Binnen zijn er 5 slaapkamers (waarvan 4 met eigen badkamer) te vinden. Alsook een woonkamer, eetkamer, bar, woonkamer, keuken, etc… Grote volumes, veel licht, en hoogwaardige materialen. State-of-the-art domotica. Er zijn 2 garages aanwezig die samen parking bieden voor 4 auto’s. In de kelder is er een grote studio / speelkamer en een geklimatiseerde wijnkelder.
Buiten zijn er : zwembad, pool house. Zomerkeuken en royale terrassen rondom… Het terrein is afgesloten en beveiligd met 2 automatische poorten. De tuin is verlicht en beplant met exotische planten en bomen.

EPC: cat C: 97 kWhEP/m².jr . GES: cat B: 6 Kg CO2 eq/m².jr.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar1996
Aantal verdiepingen1
Domein3001m²
Bewoonde oppervlakte380 m²
Tuinja
ZwembadJa
Verwarming/aircoHeat pump

Details

Leefruimteja
Keukenja
Slaapkamers5
Badkamers4
Parking4
Terrasja
Balkonja

In de buurt

Saint Raphaël10min
autostrade A815min
luchthaven Nice 50min

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.