VERKOCHT

Provençaalse Mas – Chambres d’hôtes

Cabasse

(Nr. 2673)

€ 650.000

7

6

300 m²

12736 m²

Chambres d'hôtes - B&B

Interesse in dit pand?

Deze Provençaalse Mas, (en pièrres) was oorspronkelijk een wijnboerderij aan de rand van de rivier de Isolle. Verbouwd tot Chambres d’hôtes in 2000, bevindt het zich aan de rand van het centrum van Cabasse. Rustig gelegen, en slechts op 15 min van de snelweg A8. Terrein van +/- 12.000 m². Totaal bebouwde opp. is +/- 400 m², waarvan 300 m² voor de living en de kamers, verdeeld over twee verdiepingen. Daarnaast nog +/- 200 m² caves/magazijn die naar believen nog in te richten zijn. Uiteraard een ruim zwembad van 11 x5m en een prachtig uitzicht, rondom begroeide tuin.

De indeling is opgevat als volgt: een deel privé met 2 kamers, een badkamer en een grote living met keukenhoek en een prive balkon-terras. Daarnaast is er dan het tweede deel: de chambres d’hôtes met nog eens 5 kamers (elk met eigen badkamer en individueel WC), een ruime centrale living, eetplaats en de ingerichte keuken hiervoor. Eén van de gastenkamers is aangepast voor rolstoelgebruikers. Twee van de gastenkamers op het verdiep hebben een mezzanine (familiekamers). Het derde deel omvat de oorspronkelijke caves en het magazijn, en kan bvb ingericht worden als restaurant.

Rond het zwembad is er een ruim zonne-terras aangelegd van 150 m². Rondom in het groen.

Mogelijkheid om de meubelen mee over te nemen.

Voor de rest instap klaar. Veel charme en potentieel. Zeer gunstig qua prijs!

DPE: cat D: 177 kWhEP/m².yr . CO2: cat E: 49 Kg eq CO2/m².yr .

Kenmerken

Bouwjaar2000
Aantal verdiepingen2
Domein36300m²
Bewoonde oppervlakte747m²
TuinJa
ZwembadJa
Energiepeil177 kWhEP/m²

Details

Leefruimtes1
Keukens1
Slaapkamers5
Badkamers8
Terrasja
Toegang gehandicaptenja
Balkon20m²

In de buurt

Strand50km
Steden en dorpenFlassans-sur-Issole
GolfGolf de Barbaroux
Resto5 min. rijden

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.