VERKOCHT

Luxueuze Provençaalse Villa met 8 kamers

Saint-Paul-de-Vence

(Nr. 2870)

€ 1.485.000

8

8

270 m²

2650 m²

Luxueuze Provençaalse villa met 8 slaapkamers. Magnifiek en uitzonderlijk uitzicht

Interesse in dit pand?

Veel charme in deze prestigieuze villa. Ideaal voor een luxe bed & breakfast activiteit.

Op het gelijkvloers en tuinniveau vinden we een ruime inkomhal die leidt naar de 3 verschillende niveaus van de villa, 2 slaapkamers (suites met badkamer), gastentoiletten, grote en heldere woonkamer, salon met open haard en een ruime open keuken. Dit allemaal met toegang tot het grote terras en met uitzicht op het zwembad.
Op de boven- en benedenverdieping zijn er 4 slaapkamers (allen suite met badkamer) en 1 studio die volledig is ingericht.

Het domein rond het huis heeft een zuidwestelijke ligging met zwembad en uitgestrekte terrassen eromheen. De jacuzzi, de zomerkeuken, de bar, een douche , WC, rust zones, de jeu de boules-baan en een volledig uitgerust Chalet zorgen voor de extra charme die dit prachtige domein te bieden heeft .

EPC: cat D: 206 kWhEP/m².jr . GES: cat C: 13 Kg CO2 eq/m².jr

Kenmerken

Bouwjaar2002
Aantal verdiepingen1
Domein2650m²
Bewoonde oppervlakte270 m²
Tuinja
ZwembadJa
Verwarming/aircoHeat pump / Airco

Details

Leefruimteja
Keukenopen
Slaapkamers8
Badkamers8
Parking8
Terrasja
Balkonja

In de buurt

luchthaven Nice 15min

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.