VERKOCHT

Grote Provençaalse villa op een terrein van 5400m²

Brignoles

(Nr. 4808)

€ 920.000

6

4

300 m²

5402 m²

Grote Provençaalse villa op een terrein van 5400m²

Interesse in dit pand?

Super Provençaalse villa van 300 m², rustig gelegen op een omheind terrein van 5400 m².

Op de begane grond bevinden zich een veranda/inkomhal met uitzicht op de grote woonkamer/eetplaats met een onafhankelijke ingerichte keuken.
Ook vinden we hier een salon met openhaard. Er zijn ook 5 slaapkamers op de begane grond, waarvan een Master bedroom-suite, 3 badkamers en 4 WC's. Airconditioning, omkeerbaar ook voor verwarming, voor de volledige begane grond en een dubbele garage met gemotoriseerde deuren.

Boven is er een grote ruime speelkamer/slaapkamer, (in te richten als meerdere slaapkamers / man-cave, etc.) en 1 badkamer met toilet, alsook een opslagruimte.

Buiten is er een zwembad 13x6 m met grote terrassen (deels overdekt/ deels open), een grote tuin dat een tuinhuisje heeft alsook een zen-hoek. De tuin bevindt zich op een lichte helling en heeft een automatische besproeiingssysteem. Er is een terrein voor jeu de boules.
Vooraan is er voldoende parkeergelegenheid en een automatisch hek.
Het domein is afgelegen en straalt absolute rust uit.

Kenmerken

Bouwjaar2000
Domein5400 m²
Bewoonde oppervlakte300 m²
Tuinja
Zwembadja

Details

Keukens1
Slaapkamers6
Badkamers4
Toiletten6
Aircofuel/mazout
Parking2garages

In de buurt

Snelweg A88 min
Stad8 min
Supermarkt4min

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.