VERKOCHT

Domein met twee Provençaalse Villa’s, zwembad, pool house en een panoramisch uitzicht

Draguignan

(Nr. 2749)

€ 975.000

7

6

377 m²

12000 m²

Domein met twee Provençaalse Villa’s, zwembad, pool house en een panoramisch uitzicht

Interesse in dit pand?

Het domein bevat twee naast elkaar gelegen villa’s, in Provençaalse stijl, zonder inkijk, op dominante positie met zicht op de stad Draguignan. Zwembad, pool house. Totaal 7 kamers. De beide villa’s hebben samen 377 m² bewoonbare oppervlakte en zijn gelegen op licht hellend terrein van ongeveer 12.000 m².

De hoofdvilla:

-een inkomniveau met inkomhal met toilet, een mezzanine met ruime bureau, twee slaapkamers met één afzonderlijke badkamer en kastruimte. Een grote garage met de verwarmingsinstallatie op gas. Cave à vin.

-Op een eerste tussenniveau, een grote salon met open haard, voorzien van Pellet kachel.

-Op het laagste niveau (niveau van de tuin), een tweede groot salon met eetkamer, aparte, goed uitgeruste keuken met bijkeuken en een wasplaats. De master bedroom suite met dressing, grote badkamer met 2 wastafels, douche, bad en WC. Grote raampartijen geven veel licht en toegang tot het zuidelijk gericht terras met dominant zicht over de vallei en de stad Draguignan.

De tweede villa; het gasten verblijf:

– op de begane grond (niveau van de tuin) een ingerichte keuken, een grote woon-, eetkamer en salonruimte, twee slaapkamers, een badkamer met douche en jacuzzi, een wasplaats en opbergruimte annex Cave à vin.

– op de eerste verdieping nog een ruime slaapkamer met terras, badkamer met douche en een afzonderlijke WC. Tevens toegang tot de overdekte parking voor 2 wagens. Ideaal voor seizoen verhuur.

Iets lager gelegen in de tuin, hebben we het royale zwembad met terrassen rondom en het nieuwe, zeer ruime pool house; met zomerkeuken, overdekt terras, wc en douche. Afsluitbaar met elektrische rolluiken. In de tuin zijn er verschillende aangename plekken om je te relaxen en te genieten van rust, zon of de schaduw en het panoramische uitzicht over de vallei en de stad Draguignan. Er is een Pétanque baan, fonteinen, alsook automatische tuin besproeiing. Een groot deel van de tuin is beplant met fruit- en olijfbomen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Afsluitingen en hekwerk.

De twee recente woningen zijn in uitstekende staat van onderhoud en zijn onderling verbonden via een “veranda” – doorgang. Nog een plus: Onder de garage bevindt zich een ingerichte studio (woonkamer met keuken, badkamer met douche en toilet) voor bv. personeel.

Technische uitrusting: satelliet aansluiting voor TV, Internet en WIFI, een alarmsysteem en camera bewaking. Vloerverwarming op gas en in tussenseizoen is er de pellet kachel. Aircovoorziening op al de slaapkamers.

Meubelen kunnen afzonderlijk overgenomen worden aan redelijke prijs.

DPE: cat C: 119 kWhEP/m².jr . CO2: cat C: 13 Kg eq CO2/m².jr

Kenmerken

Bouwjaar2003
Aantal verdiepingen1
Domein12000m²
Bewoonde oppervlakte377m²
TuinJa
ZwembadJa
Verwarming/aircogas en elektrisch

Details

Leefruimtes3
Keukenmodern
Slaapkamers7
Badkamers5
Parking7
Terrasja
Balkonja

In de buurt

Draguignan10min
Gorges du Verdon30min
Côte d'Azur (hyères)35-40min
Saint-Tropez50min

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.